Velkommen til min nye blogg!

Hei alle dere som har funnet veien inn hit til min lille plass på nettet.

Mitt navn er Edona Emilie, jeg er en jente på 19 år som studerer til å bli byggingeniør og som er lidenskapelig opptatt av alt som har med mat å gjøre. Jeg bruker store deler av tiden min til å lese om mat, se på oppskrifter og bilder, og til å fantasere om alt det gode og spennende det går an å lage. Nettopp på grunn av denne store interessen har jeg bestemt meg for å starte en egen matblogg, sånn at jeg kan få utløp for min matglede (les: mani). Jeg håper dere finnes bloggen interessant og verdt å lese – jeg kommer i alle fall til å skrive om tingene jeg syns er interessant, og det blir en blanding av oppskrifter, helserelaterte innlegg og nye ting innen matverdenen :-)

Jeg er veldig fascinert av den nye forskningen angående fett og karbohydrater knyttet til livsstilssykdommer og helse, og en del av innleggene her på bloggen kommer nok til å være sterkt preget av dette. Det mange har fått øynene opp for i det siste, som kalles paleolittisk kosthold, eller “paleo” virker utrolig spennende og interessant, så jeg prøver meg litt innenfor dette også :-)

One Comment

  1. Julianne says:

    Kjempefin blogg! Du skriver veldig godt og oppskriftene dine frister veeeldig. Gleder meg til du skriver mer om hvordan jeg kan lage yoghurt ;) Ha en fin kveld videre!

    Julianne

Leave a Reply