Jeg er et ordentlig frokostmenneske, og elsker å ha den lille stunden på morgenen til å sette meg ned med en kopp kaffe, noe godt å spise og radioen på i bakgrunnen. Før var havregrøt – med alt mulig av toppinger – min standard frokost, men nå går det mer i tjukk, deilig yoghurt toppet med nøtter, frø, kokos, bær eller frukt, hjemmelagde knekkebrød eller noe godt av/med egg.
Noen frokostfavoritter kan dere se her:
Bananpannekaker, her med et dryss kokos- og mandelflak
Hjemmelagde frøknekkebrød med brie, akasiehonning og valnøtter – denne kombinasjonen er helt fantastisk, luksusbombe i munnen!
Hjemmelaget yoghurt og honningristet müsli med masse nøtter og godsaker, sammen med norske plommer fra bestemor og bestefar. Jeg skal komme tilbake til det med hjemmelaget yoghurt – det er lettere enn det høres ut.
Müsli à la den ovenfor er veldig enkelt og raskt å lage;
- Velg de nøttene og frøene du liker godt, og hakk dem grovt.
- Smelt en spiseskje kokosolje eller smør, og bland med ca. samme mengde honning (mer eller mindre etter hvor søtt du vil ha det)
- Jeg syns det er godt med litt ekstra krydder, så tilsett gjerne kanel, kardemomme og vanilje for å få en ekstra dimensjon på blandingen.
- Bland den våte blandingen med det tørre og bre utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek i ovn på 150 grader i 10 – 15 min til müslien er gylden og godlukta sprer seg i rommet (: (pass litt på så den ikke brenner seg)
- Nytes med yoghurt, melk, som salattopping eller bare som snacks!
Hva er din favorittfrokost?
This webѕitе was… hhow do you say it?
Relevant!! Finally I’ve found something which helkped me.
Cheеrs!