Denne herlige oppskriften har jeg funnet hos (også herlige) Kamilla, og jeg ble veldig positivt overrasket over hvor digg og eksklusivt denne smakte. Den har basis i kyllinglever, og piffes opp med sprø baconbiter og aromatisk rosmarin og timian. For det første smaker den kjempegodt, og for det andre er den utrolig sunn og bra for deg, nettopp på grunn av leverens gode næringsinnhold. Og bare tenk på kjøpeposteien som har rundt 25 – 30 % lever, i motsetning til denne som vel er nærmere 90 % (hvor resten er ting som meierismør, løk, balsamicoeddikk og krydder).
Jeg har ikke lyst til å ta noe credit for denne, fordi Kamilla har laget et kjempebra innlegg med bilder og fremgangsmåte, så klikk på linken over for å få oppskriften
Bare prøv den. Fantastisk på hjemmelagde frøknekkebrød. Eller bare med skje rett fra boksen…
Å, for et herlig innlegg
Selvsagt hyggelig med ros, men aller best er det at du likte posteien
Jeg er storfan av den selv, og elsker når andre oppdager hvor lettvint det er, og ikke minst hvor utrolig godt det smaker! Lever er jo supermat!
Ha en fin helg videre